GY.I.K. - Mi van akkor, ha csak heti 2-szer tudok tornázni?

1 éve


Ne aggódj, és ne add fel! Igen, azt kérjük vendégeinktől, hogy heti 5-6 alkalommal végezzék a gyakorlatokat. De ha a Te élethelyzeted ezt nem teszi lehetővé, ne aggódj ezen! Mutatok egy folyamatban lévő regenerációt.
 
Név nélkül, mert megígértem. Vendégem ikres anyuka. Az ikrek császármetszéssel jöttek a világra a 36. héten. A terhesség alatt még egy vakbélműtéttel is meg kellett szenvednie az anyukának, és majdnem végig feküdnie kellett. Mire  babák megszülettek, már nagyon gyengék voltak az izmai, fájt a dereka, fokozott ágyéki lordózis, előre helyezett fejtartás jellemezte. A szülés után 5 hónappal ért el hozzám. 
 
Elszánt, eltökélt - de az ikrek mellett nem tud minden nap tornázni. 6 cm-es szétnyílással kezdtük. Heti kétszer tornázik, közben még az ünnepek is elteltek, ahol néha még ennyi sem ment. De a heti kettő azért átlag megvan. Pontosan 3 hónap telt el eddig, 5-ször találkoztunk személyesen, amikor hosszabbat tornáztunk, közben a heti 2 rövidebb gyakorlás megy otthon. 
 
Jelenleg 3 cm a szétnyílás, szebb a tartás, laposabb a has, több az erő. Ez csak egy állomás, még folytatjuk. Lehet, hogy nem 2-3 hónap alatt hozzuk rendbe ezt a pocakot, lehet, hogy 6-7 hónap, vagy akár 8-9 hónap is kel hozzá. De haladunk, szépen lassan, biztosan. Kevesebb fájdalom, jobb közérzet, fokozatosság - és a babáknak boldogabb, egészségesebb anyuka. 
 
Úgyhogy ne adjátok fel, csak mert nem úgy megy, ahogy elterveztétek. Nem baj, ha lassabban haladsz. Minden torna több a semminél, minden mozgás számít. 
 
 

 
 
 
Vissza