RTM oktató képzés

"A mai mozgással teli világban egy ici-pici piaci rés töltődött ki azáltal, hogy felkerült a hastréning a palettára. Profin kidolgozott módszer, mely nem egy divat hullám részeként kívánja meglovagolni az éppen aktuális trendeket, hanem nagyon is a funkcionalitásra és a regenerációra épít. Nincs olyan, akit valamilyen formában ne érintene, hiszen nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott." - Gunther-Nyitrai Kriszta, RTM oktató
 
Itt a helyed, ha maximalista vagy, ha a vedégkörödnek szeretnéd a legjobbat nyújtani, ha türelmetlen vagy és látható eredményeket szeretnél minél előbb!
 
Az RTM különlegessége, hogy figyelembe veszi a szülés utáni speciális tényezőket, az un posztnatális változókat, a kismamák testi és lelki változásait, problémáit.

Kiemelt szerepet kap az utánkövetés – a tréningen résztvevők folyamatos támogatása, a gyakorlatok személyre szabása, fokozatosság elvét betartó nehézségi szint emelése. Az RTM egy óra típus, kezdő és haladó szinten, heti rendszerességgel várjuk a regenerálódni, erősödni vágyókat. 
 
Oktatáson részvétel előfeltétele: egészségügyi vagy fitness (orvosi, sport edzői, sport oktatói, kangatrainer-i, szülésznői, védőnői, ápolónői, gyógytornászi) végzettség. 
 
A következő képzés időpontja:
2019.09.07-08. Veszprém
 
Oktatás felépítése:

A képzés elméleti és gyakorlati oktatásból áll.
 
Moduljai:
  • Anatómia
  • Posztnatális ismeretek
  • Rectus diastasis kezelési módszerei
  • RTM gyakorlatok elsajátítása
  • Medencefenék védelem, gátizom torna
  • KinesioTape ragasztás (csak a rectus diastasisra!)
Az oktatás felépítése: 2 napos személyes megjelenés után otthoni tanulás, távoktatás szerűen. A képzést 3 db vizsga zárja, szintén on-line. 

Az oktatói csapat

Dr. Kerekes Tímea
Szülész – Nőgyógyász Szakorvos jelölt, Petz Aladár Megyei Oktató Kórház, Győr, PreKanga oktató
RTM - Rectus Training Method kidolgozója
 
Tőkés Renáta

RTM - Rectus Training Method kidolgozója, Fitness edző, Pre- és posztnatális Fitness Specialista, Kangatraining Magyarország Országos Vezető, Okleveles Kangatrainer, PreKanga és KangaBurn edző

 

További információkért kérd az információs mappát: info@rectustrainingmethod.hu