Előadások a témában

Edzőként, gyógytornászként, a fitnessz vagy az egészségügy más területén dolgozol, de a Rectus Diastasis-ról keveset tanultál? Szeretnéd kiegészíteni ismereteidet? 
 
A nők nagyon nagy százalékának terhesség alatt és után érezhető eltávolodás marad az egyenes hasizmai között.  A probléma azonban nem csak a szülés utáni nőknél, de bárkinél előfordulhatnak, helytelenül edző férfiakra, szülés előtt álló hölgyekre, vagy a szenior korban egy puffadásos betegség következményeként. Az esztétikai problémán kívül gyakori ilyenkor a rendszeres derék fájdalom, a gátizom gyengeség, sokszor köldöksérv kialakulása.

Klinikai értelemben rectus diastasisról ugyan csak a 2 cm-nél nagyobb szélességű eltávolodás esetén beszélünk, de egy kisebb eltávolodásból is komoly bajt okozhat a helytelen testedzés, a nem megfelelő hasizom erősítő gyakorlatok alkalmazása.

Ráadásul az optimálisan működő hasnál is kiválthatjuk a rectus diastasist, de a rectus diastasissal küzdő has is lehet újra erős és lapos!

A továbbképzés célja, hogy a fittségi iparban és egészségügyben dolgozók meg tudják állapítani a rectus diastasis létét, megtanulják a hátterét, a tiltott és ajánlott gyakorlatokat, a konzervatív kezelés módszereit. Az interneten terjedő rengeteg téves és félrevezető információk tisztázása, az érintett nők és férfiak segítése hogy testileg és lelkileg is a legjobbat kapják.
 
Előadásra felkérés, ajánlat kérés: info@rectustrainingmethod.hu
 
 
 
További információkért kérd az információs mappát: info@rectustrainingmethod.hu