Fót

Helyszín: Tízkő Mozgás- és Fejlesztő Stúdió 2151 Fót, Béke utca 8.

RTM-Tréner: Szegedi-Papp Anikó

E-Mail: kangadunakeszi@gmail.com

Tel: +36 20 388 0515


Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj!

További információk: kangadunakeszi@gmail.com

Szegedi-Papp Anikó vagyok, 2022 óta vagyok Kangatrainer. Nemrég született a második Kislányom. Első szülésem után nem volt szükség a hasam speciális regenerációjára, mert a szétnyílás mértéke nem volt jelentős, így a Kangatraining órák hasizom gyakorlatai elégnek bizonyultak az eltávolodás zárásához.
Számtalan Anyuka fordult meg viszont az óráimon, akiknek a nagyobb eltávolodás miatt szükségük volt a Kangatrainigen felül speciális hasizom-regeneráló tornára. Már akkor megfogalmazódott bennem, hogy szeretnék én is RTM oktató lenni, hogy segíthessek nekik helyrehozni a pocakjukat. 
Az RTM programból először a preventív RTM Kismamatornát kezdtem el oktatni és magam is végezni a második várandósságom alatt. Idő közben elvégeztem az RTM hasizom-regenerációs képzést is, így most, a második szülésem után nemcsak a saját testem regenerációját tudom elkezdeni, hanem az RTM hasizom-regenerációs órákat is Dunakeszi-Fót térségében. 
Várok szeretettel minden Anyukát, azokat is akik csak nemrég szültek és azokat is akiknek már hosszabb idő telt el a szülés óta de még csak most van lehetőségük a hasuk helyrehozásával foglalkozniuk. Keressetek bátran elérhetőségeimen!
 
Anikó facebook odala