Budapest 04. ker. - Flowing Balance Női életmód Stúdió

Helyszín: Flowing Balance Női életmód Stúdió, 1048 Budapest, Megyeri út 205/D.

RTM-Tréner: Görbe Szilvi

E-Mail: szilvi@kangatraining.hu

Tel: +36 20 424 6924


Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

További információk: szilvi@kangatraining.hu


Görbe Szilvi vagyok, két cuki kisfiú anyukája. Számomra a mozgás egyfajta „létszükséglet” - szabadság, megnyugvás és boldogság!
A szülés után azonban sajnos nem voltam tudatában annak, hogy bizony komoly változások mentek végbe a testemben, és nem lehet csak úgy visszaállni a 6 hét leteltével a régi kedvelt mozgásformákhoz. Rendszeresen futottam és haspréseket csináltam nagy lelkesen, hogy majd attól hamarosan biztosan kisebb lesz a második kisfiam születése után megmaradt pocakom. Egy játszótéri beszélgetés alkalmával hallottam először egyik anyuka társamtól a rectus diastasisról, azaz az egyenes hasizmok eltávolodásáról. Amint hazaértem, rögtön igyekeztem is magamnak megnézni, hogy megnyugtassam magam, hogy á, nekem biztos nincsen ilyenem, már miért lenne rés a hasizmaim között, hisz én sportolok, és különben is tolom a hasizom gyakorlatokat ezerrel! Legnagyobb meglepetésemre bizony hatalmas „árok” tátongott az egyenes hasizmaim között, ezért rögtön fel is kerestem a helyi Rectus Training Módszer (RTM) hivatalos oktatóját, és elkezdtem járni az óráira. Nagy érvágás volt, hogy ezen problémám miatt a futást is el kellett hagynom egy időre, amíg lépésről lépésre, kitartó munka segítségével regenerálni nem sikerült a hasizmaimat.
Erre a lassú, kemény, kitartó, ám rendkívül gyümölcsöző munkára hívlak Benneteket, mert a saját példámon tudom, hogy bár eleinte bizony sokkoló lehet a rectus diastasis (RD) ténye, bizony állhatatos munkával regenerálni tudjuk a pocakot, és megtanulhatjuk RD barátian élni az életünket és űzni kedvenc sportjainkat!
- Tudod-e, hogyan kell megenni egy elefántot?
- Falatonként! ;)
 
Az órákon való részvételhez kérlek, regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Szilvi facebook oldala: