Szombathely

Helyszín: Szombathely

RTM-Tréner: Nagy Réka

E-Mail: reka@rectustrainingmethod.hu

Tel: +36703132670


Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

További információk: reka@rectustrainingmethod.hu

 
Nagy Réka vagyok, gyógytornász és a Rectus Training Method (RTM) hivatalos oktatója. A módszerrel találtam rá arra a vonalra, ami igazán közel áll hozzám és amivel úgy gondolom, hogy a leginkább képes vagyok segíteni, motiválni másokat.
Mi, nők számos olyan eseményt élünk meg az életünk során, amik teljes komplexitásukban alakítanak és formálnak minket. A várandósság, a szülés, az anyaság is ilyen meghatározó folyamatok egy nő életében. Az összes szerv és szervrendszer megnövekedett szerepet lát/látott el, hogy Neked és a babádnak a legjobbat biztosítsa. Éppen ezért fontos, hogy megadd a testednek az időt a változásra, a visszaalakulásra. Ez egy olyan folyamat, amit nem hagyhatunk figyelmen kívül a regeneráció során. Mivel most más vagy, máshogy is kell magaddal bánnod. Számos olyan tünet előfordulhat, amin tovább ronthatsz, ha nem fokozatosan és türelemmel állsz hozzá saját magadhoz.

Nekem az a célom, hogy segítsek legyőzni, azokat az ördögfióka hangokat a fejedben, amik alattomosan rontják az önképedet. Mert hidd el, a regeneráció is jobban működik, ha szereted magad!

Az RTM-et egy nagyon alapos, szakszerű, jól összetett programnak tartom, ami nemcsak komplexen regenerálja a testet, és preventíven előzi meg a hasizmok szétválását, az ebből adódó problémákat, de figyel az anyukák lelki tényezőire is. 
 
Az RTM Rólad szól és a Te egyéni regenerációdról. Ha kedvet kaptál hozzá, keress bizalommal!