Solymár

Helyszín: Művelődési ház, 2083 Solymár templom tér 25

RTM-Tréner: Erősné Tölgyesi Kinga

E-Mail: tolgyesi.kinga@gmail.com

Tel: +36 20 259 2760


Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

További információk: tolgyesi.kinga@gmail.com

Erősné Tölgyesi Kinga vagyok gyógytornász és 4 izgő-mozgó gyerek anyukája. Sokszor megtapasztaltam milyen csodálatos az anyai test, hogy képes újra és újra át- és visszaalakulni. Azt is pontosan tudom, hogy az anyai lét mennyi rohanással és milyen óriási időmínusszal jár. Több fajta mozgásformát kipróbáltam, de sosem voltam elég elszánt, mindig volt jó kifogásom, hogy miért hagyjam abba: most épp nem fér bele az időmbe, nincs megfelelő torna eszközöm, érzem, hogy nem esik jól, nincs gyerekvigyázóm…
Gyógytornászként sok olyan anyukával találkozom, aki arra panaszkodik, hogy fáj a dereka, nem bírja a hordozást, hiába mozog, a nap végén mégis úgy néz ki mintha megint várandós lenne. Ennek egyik oka a szétnyílt hasizom.
Az RTM módszer egy olyan komplex regeneráló program mely nem csak a hasra összpontosít, hanem egy egységként kezeli a has, hát és gát izmokat. Nem igényel extra eszközöket, saját testtel dolgozunk. Megtanítja hogyan erősítsd meg a törzsedet úgy hogy bírja a mindennapi kiképzést. Akkor is hatásos, ha nincs napi több órád mozogni. Tapasztalatból tudom, hogy milyen fontos, hogy ne hanyagoljuk el a saját testünket.
Ha belevágsz nem maradsz magad! Folyamatos a kommunikáció, fontos az után követés és végtelen a gyakorlatok variációja, így unatkozni sem fogsz. Az órán a gyerek nem akadály, sőt még bele is vonjuk a tornába.

Mindenkinek jár egy kis „Én idő”, miért ne tölthetnénk tornával!?
 
Kinga facebook oldala: