Mór

Helyszín: Mór

RTM-Tréner: Ulrichné Mayernik Lívia

E-Mail: livia@kangatraining.hu

Tel: +36 30 346 8902


Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

További információk: livia@kangatraining.hu

Ulrichné Mayernik Lívia vagyok, 2 csodálatos gyermek édesanyja. A Rectus Diastasis (avagy a szétnyílt hasizom) és az ezzel járó problémák sajnos engem
sem kerültek el szüléseim után, ahogy sajnos azt is a saját bőrömön éreztem, hogy a ’nem a szülés utáni helyzetre specializált mozgásformákkal’ csak rontottam az állapotomon, mire a Kangatraining által némi információhoz jutottam e témában.
De igazán csak a 2. várandósságom alatt találtam szembe magam azzal a felismeréssel, hogy a „már nem olyan a hasam”, „megmaradt pocak” kérdése nem csupán esztétika volt. A rectus diastasis bizony más egészségügyi problémák okozói is lehet, melyek akár már várandósság alatt is okozhatnak nehézségeket, és ezért nem kell elfogadni, hogy ez a szüléssel, gyermekvállalással „jár”. Akkor kezdett el igazán foglalkoztatni ez a terület.
Szociál-, és gyógypedagógusi diplomával a hátam mögött soha nem éltem meg a tanulást egyfajta kötelező kényszernek, rossz dolognak, és a segítségnyújtás is valahogy mindig belső késztetésem volt. Innen pedig egyenes út vezetett előbb a Kangatrainer, majd – mivel Kangatrénerként számos rectus diastasisos anyukával találkozom – az RTM oktatói képzésig.
Szeretném mindezt a tudást, tapasztalatot minél több mindenkihez eljuttatni és szükség esetén segíteni a regenerációt.
Az RTM nekem segített, így bátran ajánlom már a várandósság alatt és a szülés után (akár évekkel később is).
Keress bizalommal! 
 
Livi facebook oldala