Veszprém

Helyszín: Tüzér utca 2.

RTM-Tréner: Tőkés Renáta

E-Mail: renata@kangatraining.hu

Tel: +36202398757


Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

További információk: renata@kangatraining.hu

 
Tőkés Renáta, 2 gyermek édesanyja, Fitness edző, Pre- és posztnatális edző, Okleveles Kangatrainer, PreKanga és KangaBurn edző, Beactive Állapotos torna a személyi edzésben oktató, Kangatraining Magyarország Országos Vezető. A Rectus Training Módszer egyik kidolgozója.
 
18 évesen kezdtem el a taekwon-do-t, majd hamar a versenysport világában találtam magam. Hetente a mindennapos edzések, többször napi két edzéssel.
Tanulmányaimat folytattam, jöttek az egyetemi évek, de nem tudtam, mi legyek. Végeztem mint  környezetmérnök, szereztem közgazdász diplomát, túl vagyok több OKJ-s tanfolyamon. Természetesen a napi edzések nem maradhattak el, de a taekwon-do-n kívül szinte minden hónapban kipróbáltam valami új mozgásformát, mindig kerestem, kutattam. De még mindig nem volt teljes az egész.

Első gyermekemmel voltam várandós, amikor megfogalmazódott bennem, hogy ez akár olyan is lehet mások számára, mint egy “Nagy sportágválasztó” – és elkezdtem a Mit Mozogjak Facebook oldalt. Közben egyre jobban éreztem, hogy a korábban mindig erős, lapos hasammal valami baj van, akármennyit edzek rá, nem javul, sőt… Kicsit kezdtem betudni ezt olyan “kötelező” szülés utáni dolognak és elfogadtam, hogy hát nem is olyan fontos ez, cserébe itt a gyönyörű lányom. Így vágtam bele a második várandósságomba.
Terhességem alatt azonban már elkezdtem foglalkozni a témával, kutattam, kerestem, mindent elolvastam - de magyar segítséget, tornát, leírást nem találtam hiteleset. Közben foglalkoztatott a kérdés, hogy 2 gyermekkel hogyan tudok tovább mozogni rendszeresen, így a kettő dolog adta, hogy még várandósan jelentkeztem Bécsbe, a világhírű posztnatális - azaz szülés utáni - torna, a Kangatraining trénerképzőjébe.

Itt találkoztam először nevesítve a rectus diastasis-sal. Azóta minden fellelhető technikát, módszert, jót és rosszat tanulmányoztam, teszteltem saját magamon, elvégeztem számos továbbképzést.
Közben folyamatosan kísérleteztem magamon, a gyakorlatok tesztelésekor a saját hasam volt a legjobb tanítóm, ami 3 ujjnyi szétválással kezdte a gyakorlatozást. Ma már több, mint 400 has regenerálódásának alapja vagyok :-)
 
A 400 has tulajdonosa szintén sokat segítettek, tapasztalataikkal, véleményükkel, különbözőségükkel és egyformaságukkal. 

Facebook oldal: 
 
Instagram oldal